Κατασκευάζουμε Υπέροχες Ιστοσελίδες

Ο Κορυφαίος Σχεδιασμός Περιορίζεται μόνο απο την Φαντασία μας

Κατασκευάζουμε Υπέροχες Ιστοσελίδες
Ο Κορυφαίος Σχεδιασμός Περιορίζεται μόνο απο την Φαντασία μας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων κατά Παραγγελία

Ο καλός σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν είναι μόνο ένα οπτικό αποτέλεσμα , εμπλέκει την χρησιμοποίηση πολλαπλών και πολύπλοκων τεχνικών. Το ταλέντο είναι σημαντικό μόνο όταν υποστηρίζεται από την χρήση των κατάλληλων εργαλείων.

Ξεκινώντας με ένα κενό καμβά

Σκεφτείτε μια κενή άσπρη σελίδα , σε αυτό το πρώτο στάδιο προσπαθούμε να καταλάβουμε πού πρέπει να πάνε τα πάντα.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό περιεχόμενο του ιστότοπου; Πού και πώς θα έπρεπε το κάθε στοιχείο και περιεχόμενο να ζουν μέσα στη σελίδα; Πώς θα καθοριστεί η πλοήγηση των επισκεπτών; Πώς όλα τα εμπλεκόμενα στοιχεία θα αλληλεπιδρούν μέσα σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου;

Πώς θα σχεδιαστεί η Σημαντικότερη Αρχική Σελίδα;

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων θέτει πολλά ερωτήματα που συχνά μας κάνουν να χάνουμε τον ύπνο μας.

Πλακάκια – Τουβλάκια – Διάταξη Χώρων

Σε αυτό το στάδιο αρχίζουμε να προσδιορίζουμε την εμφάνιση και την αισθητική του ιστότοπου σας. Μπορείτε να το σκεφτείτε σαν ένα είδος εσωτερικού σχεδιασμού.

Οι χώροι αποτελούνται από μια συλλογή κοινών στοιχείων που θα υπάρχουν στην τοποθεσία, όπως επικεφαλίδες, κείμενο κορμού, εικόνες και άλλα στοιχεία. Αυτά μας βοηθούν να καταλάβουμε πώς ακριβώς πρέπει να σχεδιαστεί ο ιστότοπος.

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων , οι αρχιτέκτονες και οι ζωγράφοι κάνουν κάτι παρόμοιο. Το κάνουμε αυτό επειδή θέλουμε να έχετε μια ιστοσελίδα μοναδική και σχεδιασμένη στα μέτρα σας , στις επιχειρηματικές σας ιδέες, στην νοοτροπία σας.

Ολες οι Σελίδες φτιαγμένες στο ” Χέρι ”

Η Αρχική σελίδα είναι η σημαντικότερη ενος ιστότοπου , είναι η ” βιτρίνα ” του μαγαζιού , αυτή θα καθορίσει αν ο επισκέπτης θα παραμείνει και θα πλοηγηθεί μέσα στην σελίδα σας , αποτελεί το 80% ενός επιτυχημένου site.

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό , στην WebFront όλες οι σελίδες σχεδιάζονται με τον ίδιο τρόπο , είναι όλες κατα παραγγελία και προσαρμοσμένες σε αυτό που εσείς θέλετε , εμείς πιστεύουμε οτι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων πρέπει να είναι και μοναδικός , μοναδικός όπως εσείς.

Τα πάντα ρει – Ολα είναι σχετικά

Ενας καλός σχεδιασμός ιστοσελίδων προυποθέτει υψηλή προσαρμοστικότητα , αλλαγές και διαφοροποίηση. Στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε όλα είναι ” σχετικά ” , τα πάντα συνεχώς αλλάζουν και προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες και προτιμήσεις σας.

Οπως ένα καλό μαγαζί κάνει συχνά ανακαίνιση έτσι και εμείς μπορούμε συνεχώς  να αλλάζουμε την εμφάνιση , τους χώρους και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων στην WebFront είναι συνεχώς ”ρευστός” , εμείς βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας και όταν οι στόχοι σας αλλάζουν είμαστε αρκετά ευέλικτοι για να το κάνουμε μαζί σας.  

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Κορυφαία Εμπειρία Χρήσης που οδηγεί σε εξαιρετικές εμπειρίες  τους επισκέπτες του ιστότοπου

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Κορυφαία Εμπειρία Χρήσης που οδηγεί σε εξαιρετικές εμπειρίες  τους επισκέπτες του ιστότοπου